Ενδιαφέρομαι *

* Θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς μαζί σας άμεσα

field-icon Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής

 Σπουδές Δομικών Έργων & Γεωπληροφορικής - ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Ο κατασκευαστικός κλάδος έχει μπει σήμερα σε τροχιά ανάπτυξης, ιδιαίτερα μετά την επιτυχή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων που αποτέλεσαν την αφετηρία για μια νέα αναπτυξιακή πορεία. Στο πλαίσιο ενός στρατηγικού εθνικού σχεδίου, η χώρα μας έχει αναλάβει τη συντήρηση των υποδομών που δημιουργήθηκαν, διευρύνει το συγκοινωνιακό της δίκτυο, αναπτύσσει την περιφέρεια με κατασκευαστικά έργα υποδομής, ολοκληρώνει τονεθνικό χωροταξικό σχεδιασμό. Αυξημένες ανάγκες για εξειδικευμένα στελέχη στον κλάδο των κατασκευών, έχουν δημιουργηθεί με την υλοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου, αλλά και τις ευρωπαϊκές οδηγίες για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Ο Σχεδιαστής Δομικών Έργων & Γεωπληροφορικής είναι ο επαγγελματίας που συμμετέχει ενεργά στηνκατασκευή δομικών έργων (κατοικιών, δρόμων, γεφυρών, εργοστασίων, σταδίων, κ.ά.). Είναι το κατάλληλα εκπαιδευμένο άτομο, που μπορεί να επέμβει σε όλα τα στάδια των μελετών, καθώς και στα αρχιτεκτονικά/τοπογραφικά σχέδια. Επιπλέον, συντονίζει όλες τις εργασίες, σε άμεση συνεργασία με τον αρμόδιο μηχανικό.

Γιατί να επιλέξω σχεδιαστής δομικών έργων & γεωπληροφορικής;
Γιατί να επιλέξω ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Μαθήματα
Πού θα δουλέψω
Η εξέλιξή μου
Επαγγελματικά Δικαιώματα
Aκαδημαϊκό Προσωπικό
Κορυφαίες Συνεργασίες
Δικαιολογητικά Εγγραφής

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

 Αθήνα Πειραιάς Γλυφάδα Θεσσαλονίκη

Τα πεδία με αστερίσκο (*) θα πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.

Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.