Π.Σ.Α.Π. και ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανανεώνουν την στρατηγική τους συνεργασία

Π.Σ.Α.Π. και ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανανεώνουν την στρατηγική τους συνεργασία

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ & ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

 

Την πολυετή, άκρως εποικοδομητική συνεργασία του με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) ανανεώνει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Νο1 ΙΕΚ της χώρας για σπουδές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Διαιτολογίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας!

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανακοίνωσε την παροχή υποτροφιών σπουδών σε ποδοσφαιριστές-μέλη του Π.Σ.Α.Π. και σε συγγενείς τους α’βαθμού, για φοίτηση σε ειδικότητες της επιλογής τους, όπως η Φυσικοθεραπεία, η Προπονητική και 93 ακόμα περιζήτητες ειδικότητες.

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ Π.Σ.Α.Π και ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανανεώθηκε με γνώμονα την εκπαίδευση των μελών του Π.Σ.Α.Π., στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Dual Career in Athletics» (Διπλή Καριέρα στον Αθλητισμό), που στοχεύει στην κατάρτιση των αθλητών -και εν προκειμένω των ποδοσφαιριστών- ώστε να είναι προετοιμασμένοι και κατάλληλα εφοδιασμένοι για την «επόμενη ημέρα», μετά την ολοκλήρωση δηλαδή της αθλητικής τους καριέρας.

Πέραν των υποτροφιών, εξασφαλίστηκαν ειδικές εκπτώσεις για τις σπουδές όλων των ποδοσφαιριστών-μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αλλά και των συγγενών τους α’ βαθμού, στο IEK ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019!

Με αυτήν την προσφορά, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προβαίνει σε μία ακόμα ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε περίοδο κρίσης, με στόχο παράλληλα να αναδείξει την άρρηκτη διασύνδεση Αθλητισμού & Εκπαίδευσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2018:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

 Αθήνα Πειραιάς Γλυφάδα Θεσσαλονίκη

Τα πεδία με αστερίσκο (*) θα πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.

Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.