Το «αστέρι» της Mercedes έλαμψε για τους σπουδαστές Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

MERCEDES Ισμαήλος

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ» ΣΤΟ ΠΛΑIΣΙΟ ΤΟΥ EDUCATION FESTIVAL 2018

 

Το ταξίδι της δωρεάν εκπαίδευσης συνεχίζεται στο πλαίσιο του 10ου EDUCATION FESTIVAL, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, εξασφαλίζοντας μοναδικά προνόμια, τόσο για τους νέους που ανήκουν στην εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, όσο και για νέους σπουδαστές ή απόφοιτους άλλων σχολών, με όρεξη για μάθηση.

Αυτήν τη φορά, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά και η MERCEDES Ισμαήλος συνδιοργάνωσαν ένα μοναδικό, δωρεάν σεμινάριο εξειδίκευσης στη Μηχανολογία, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στον Πειραιά, Φίλωνος 39.

Το σεμινάριο με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη στο Αυτοκίνητο- Τεχνολογία από το Μέλλον» και εισηγητή τον τεχνικό διευθυντή της Mercedes Ισμαήλος, κ. Σωτήρη Παπαδόπουλο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αλλά και πλήθος σπουδαστών και απόφοιτων Μηχανοτρονικής άλλων σχολών & ΙΕΚ.

Κάνε κι εσύ ΣΗΜΕΡΑ την… ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές Μηχανολογίας στο κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!

Επίλεξε ανάμεσα στις ειδικότητες:

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2018:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

 Αθήνα Πειραιάς Γλυφάδα Θεσσαλονίκη

Τα πεδία με αστερίσκο (*) θα πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.

Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.