Χορηγός Εκπαίδευσης της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Χορηγός Εκπαίδευσης της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΙΕΚ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  

Στο πλαίσιο της αδιάλειπτης ενίσχυσης του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας για σπουδές Αθλητισμού και για Προπονητική, στηρίζει για μια ακόμη χρονιά το σημαντικό έργο της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, στην οποία συμμετέχουν ιστορικοί αθλητικοί σύλλογοι.

Συγκεκριμένα, με εφαλτήριο την πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Dual Career in Athletics» (Διπλή Καριέρα στον Αθλητισμό), το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανακοίνωσε την παροχή υποτροφιών σπουδών και ειδικών εκπτώσεων για όλα τα μέλη της ‘Ενωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και τους συγγενείς τους α’ βαθμού, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Η ανακοίνωση των υποτροφιών και των ειδικών εκπτώσεων στις 95 περιζήτητες ειδικότητες που παρέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, έγινε στη μεγάλη γιορτή του τελικού κυπέλλου της Ένωσης, στο γήπεδο του Ιωνικού στη Νεάπολη.

Το «Dual Career in Athletics» (Διπλή Καριέρα στον Αθλητισμό) αποτελεί μια σημαίνουσα πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η οποία αφορά στην εκπαίδευση και κατάρτιση των αθλητών, πριν ακόμα ολοκληρώσουν την καριέρα τους στον Αθλητισμό, έτσι ώστε να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν και να βγάζουν τα προς το ζην «την επόμενη μέρα», μετά τη λήξη δηλαδή της αθλητικής τους καριέρας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

  • https://www.iekalfa.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

 Αθήνα Πειραιάς Γλυφάδα Θεσσαλονίκη

Τα πεδία με αστερίσκο (*) θα πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.

Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.