Δωρεάν σεμινάριο για τις Πολεμικές Τέχνες & το Tae Kwon Do στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

Δωρεάν σεμινάριο για τις Πολεμικές Τέχνες

ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΛΟΥΔΗ

 

Είσαι σπουδαστής/απόφοιτος αθλητικών επαγγελμάτων ή νέος επαγγελματίας στον κλάδο του Αθλητισμού; Μην χάσεις το δωρεάν σεμινάριo Προπονητικής, με θέμα «Η Ιστορία των Πολεμικών Τεχνών -Εισαγωγή στο TAE KWON DO» που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 17.00, στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στη Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 57!

Το σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Καλούδη (αντιδήμαρχο Ηλιούπολης, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, προπονητή και ομοσπονδιακό διαιτητή ΤAE KWON DO) εντάσσεται στην Εβδομάδα Αθλητισμού του EDUCATION FESTIVAL 2018, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Απόκτησε το VIP PASS εδώ και εξασφάλισε την πρόσβασή σου στο σεμινάριο για την ιστορία των πολεμικών τεχνών και το TAE KWON DO και στα υπόλοιπα δωρεάν σεμινάρια της Εβδομάδας Αθλητισμού του 10ου EDUCATION FESTIVAL, τα οποία πραγματοποιούνται από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου, στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης και στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης.

 

Γιατί η Δύναμη της Γνώσης δεν έχει σύνορα.

Γιατί η Εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι προνόμιο για λίγους.

Γιατί το ταξίδι της δωρεάν Εκπαίδευσης ξεκίνησε και συνεχίζεται ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕDUCATION FESTIVAL.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 -9640117

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

 Αθήνα Πειραιάς Γλυφάδα Θεσσαλονίκη

Τα πεδία με αστερίσκο (*) θα πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.

Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.